Hem > Om oss

Om oss

Vi kan polymera material
Sundquist Components utvecklar, producerar och levererar kundunika, högpresterande lösningar i polymera material som tätar, dämpar, skyddar och isolerar i krävande miljöer. Våra kärnprodukter är packningar, ljud- och vibrationsdämpning, isoleringsmaterial och formgjutna detaljer.

 

Vi står för kvalitet
Vi är kända för vår goda kvalitet i alla led – från kundkontakt och problemlösning till levererad produkt. Det kontinuerliga kvalitetsarbete vi bedriver innebär fördelar för både Sundquist som leverantör och för våra kunder genom ökad tillfredsställelse och mervärde. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO/TS 16949 för kvalitet och ISO 14001 för miljö. Dessutom är vi kvalitetscertifierade enligt Ford Q1 Preferred Quality Status.

Vi har erfarenhet
Vår verksamhet startade redan 1947 och ägs sedan 2013 av NMC Cellfoam. Tillverkning och försäljning finns i Malmö. Våra kunder finns i hela världen med fokus på Europa. Ett urval av de kunder vi samarbetar med är Autoliv, ABB, Alfa-Laval, BT Products, Electrolux, Emerson, Ericsson, PartnerTech, Tetra Pak och Volvo.